Litt fra oss:)

Hei alle sammen, nå er det lenge siden jeg har skrevet blogg (igjen) Jeg må bli flinkere til det!

Vi har vært på lekekurs, lært å leke riktig med hunden, det høres kanskje rart ut,men det var veldig lærerikt,og morro. Ellers trener Vilja og jeg agility med mobilt agility team, det er veldig morro,og jeg tror vi har mye å hente ved å trene sammen med dem, også er det kjempe godt miljø der :-) 

Jeg har vært i Bø i Telemark å besøkt Alpha , det var kjempe koslig,og alpha er en skjønn liten skapning, broren Ossi var der også, de bor i Lunde,og Guri og Anette går på kurs sammen hos Eva på Gnisten hundeskole, og hundene treffes stadigvekk, Det er veldig morro å se at det går bra med valpene, Billy som også bor i telemark går på bronsemerkekurs i LP, og vi krysser fingrene for at de snart tar merket. Lykke til. Kanksje vi ses på agility treninger snart :)

Vi har vært på Vestfoldmesterskapet i bruks, både Chili og Vilja startet, lydigheten gikk ikke sånn superdupert,men feltsøket gikk strålende med de begge, full pott der! Chili endte på en 3.plass og Vilja på en 7(tror jeg det var) Det var utrolig morro å være med på,og det ga mersmak:)

14.November var vi på utstilling i Kongsberg, med både valper og voksne,tilsammen 22 aussier, 10 valper og 12 voksne og vi dro derifra med kjempe fine resultater:)

Chili ble BIR, Vilja 3btk med CK, Alpha ble BIM valp, og Kompis (som jeg hadde med for Sindre) ble 2. beste hannhund valp.

Vi gratulerer også Flash (Fra Chili sitt første kull) med BIM

Skjønne "Tibra" som eies av Caroline ved Eagermind kennel ble 2btk og fikk certet:) 

Det er sikkert masse mere jeg kunne skrevet,men men. jeg får legge inn litt bilder :)

Flash og Chili

Alpha

Vilja

Vilja

Meg og Chili

Alpha

Ossi bak, Chili og Stumpen lekerVilja i farta

Chili i feltsøk

En helt vanlig velkomst hos Frøydis :)

Én kommentar

Martine Hansen

25.11.2009 kl.12:19

Skriv gjerne mer om lekekurset om du har tid og lyst :) Gratulerer igjen med BIR til Chilli.

Skriv en ny kommentar

hits